Termeni si Conditii

PRETURI

Toate preturile contin TVA !

PLATA

- Se accepta plata la livrare numai pentru comenzile mai mici de 1000 RON.

- Platile prin banca trebuie confirmate inainte sa va expediem comanda.

TRANSPORT

- Costul transportului este de 20 RON pentru livrarile din retelele curierilor

- Pentru livrari in afara retelelor de distributie, va comunicam daca sint modificari si va cerem acordul inainte sa expediem marfa catre dumneavoastra

- Pentru comenzile mai mari de 2500 RON,  asiguram transportul gratuit, oriunde in tara.

- Pentru comenzi mai mari de 5000 RON, va rugam sa sunati inainte, pentru a discuta:

  • discountul dumneavoastra
  • conditii speciale de plata
  • conditii de creditare 

LIVRAREA

- Marfa se expediaza in maxim 2 zile lucratoare.

ANPC

Soluționarea on-line a litigiilor

 

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC RomSoft SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Astfel:

1. Lansarea de comenzi de pe www.giberelina.ro inseamna acceptul dumneavoastra ca datele personale (nume, prenume, email, adresa, CNP, companie etc.) sa fie pastrate de compania SC RomSoft SRL in vederea intocmirii facturilor/chitantelor fiscale si in vederea expedierii marfii comandate.etc.). SC RomSoft SRL este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site. SC RomSoft SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, dezvaluirea lor partiala sau inchiriere.

2. Colectarea datelor: se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: soft profesional prin salvarea in baza de date disponibila pe site si/sau telefonic.

3. Dezabonare: NU exista zone in site care necesita inregistrare sau abonare.

4. Cookies: site-ul www.giberelina.ro NU foloseste cookie-uri

5. Link-urile: acest site contine link-uri catre alte site-uri. SC RomSoft SRL NU este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestia. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul informatiilor colectate pe acest site.

6. Notificari si actiuni privind informatiile despre utilizatori: la cererea scrisa a utilizatorilor, datata si semnata, expediata pe adresa SC RomSoft SRL, sau prin intermediul unui email trimis la adresa office@giberelina.ro, aceasta se obliga: a) sa confirme solicitantului, daca prelucreaza sau nu date personale; acest lucru se face gratuit. b) sa actualizeze sau stearga in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii Nr. 677/2001, modificata si completata, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

7. Comunicarea modificarilor: Orice schimbare a prezentei politici va fi comunicata catre utilizatori prin email. Vom utiliza informatiile NUMAI in concordanta cu politica sub care acestea au fost colectate.

8. Securitate: Acest site adopta toate masurile de securitate necesare protejarii informatiilor personale ale utilizatorilor nostri. In momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat offline cat si online.

9. SC RomSoft SRL este inregistrata ca operator de date cu caracter personal cu numarul 33686

Va Multumim !